Slepenā maltas gaļas piedeva – viena sauja, un kotletes būs 1000 reižu garšīgākas

Šī īpašā sastāvdaļa ir piemērota visu veidu maltas gaļas pagatavošanai.

Par vienu no populārākajiem ēdieniem Austrumeiropā tiek uzskatītas kotletes. Tomēr pirms to pagatavošanas ir jāsagatavo maltā gaļa. Eksperti pastāstīja par slepeno piedevu, kas to padarīs daudzkārt garšīgāku.

Ievērojami uzlabot maltas gaļas garšu var parastas auzu pārslas. Pietiek pievienot tikai dažas saujas tieši maltai gaļai.

Tomēr ir svarīgi ievērot proporcijas. Uz puskilogramu gaļas jābūt apmēram 120 gramiem auzu pārslu.

Pirms pievienošanas gaļai, auzu pārslas labāk iepriekš sajaukt ar pienu un vienu vistas olu, kā arī atstāt uz 30 minūtēm.

Pateicoties šādai sastāvdaļai, kotletes kļūs daudz gaisīgākas. Turklāt tās viegli noturēs formu un gatavošanas laikā nesāks sadalīties.

Lasi vēl: Baltās sāls pēdas uz apaviem pazudīs vienā mirklī: palīdzēs vienkārša tautas metode

Tomēr šīs metodes galvenā priekšrocība ir garšas uzlabošana. Pateicoties auzu pārslām, kotletes kļūs sulīgākas, kā arī sātīgākas.

Lasi arī: Pamela Andersone par godu viņa dzimšanas dienai dalījās ar retu sava jaunākā dēla fotogrāfiju

Tajā pašā laikā pati sastāvdaļa tiek uzskatīta par ekonomisku. Nopirkt auzu pārslas veikalā var par relatīvi zemu cenu. Bet rezultāts noteikti būs tā vērts!

Iesaki šo rakstu citiem!

Leave a Comment